Site Loader

Gavere werd mijn eerste wedstrijd voor het Marlux-Napoleon Games Cycling Team. Ik had heel veel positieve reacties gekregen over de transfer en ik was zelf ook heel enthousiast en gemotiveerd om een mooi resultaat neer te zetten voor mijn nieuwe ploeg.

Bij de start was ik goed mee en voelde ik me goed, maar ik reed te nerveus op het lastige parcours en stapelde een aantal fouten op. Hierdoor verloor ik een paar plaatsen en kwam ik niet echt in een goed ritme. Het was een heel zwaar parcours, de modderstroken waren slopend en de lange klim deed mijn benen elke ronde ontploffen. Ik slaagde er toch nog in om de 8e plaats vast te houden.

Ik ben zeker niet ontevreden met het resultaat, maar als ik iets minder zenuwachtig was en er in zou slagen om minder fouten te maken, zit er meer in. Ik weet nu waar aan te werken.

Volgende wedstrijd is de Wereldbeker in Koksijde!

(c) foto: Cyclepress.co.cuk

Post Author: Alicia Franck