Site Loader

Zondag stuurt Marlux – Napoleon Games voor de allereerste keer in zijn geschiedenis een vrouw de modder in. Veldrijdster Alicia Franck sluit per direct bij ons aan en maakt in Gavere haar debuut voor ons team. De 21-jarige Oost-Vlaamse uit Lochristi heeft roots in het mountainbiken maar legt zich sinds deze winter toe op het veld. En niet zonder succes.

“Alicia is één van de revelaties bij de vrouwen. Ze finishte vorige week als zesde op de Koppenberg en werd in haar eerste seizoen als veldrijdster ook meteen geselecteerd voor het Europees kampioenschap in Pont-Château”, noteerde teammanager Jurgen Mettepenningen, die bij de pinken was om Franck een kans te geven in zijn kersverse vrouwenkern. “Alicia is nog jong en heeft nog niet veel ervaring in het veldrijden, daarom beschikt ze volgens ons nog over veel groeimarge.”

Franck tekende een contract tot eind 2018. Vanaf Nieuwjaarsdag krijgt ze Laura Verdonschot aan haar zijde in de kledij van Marlux – Napoleon Games.

“Ik ben heel blij met de kans die ik krijg bij Marlux-Napoleon Games Cycling Team en ik grijp deze met beide handen! Daarnaast wil ik Bike7, Cannondale concept store Baik en alle andere sponsoren en mensen bedanken die me hebben geholpen op de weg hier naartoe. Ik kijk er naar uit om onder de vleugels van het Marlux-Napoleon Games Cycling Team hard te trainen, veel bij te leren en mooie resultaten te boeken in de wedstrijden.” Aldus Alicia Franck.

Post Author: Alicia Franck