Site Loader

De eerste Wallonia Cup zou niet worden zoals ik gehoopt had. Het was ijskoud en het parcours had veel weg van een modderpoel… Dit is niet bepaald zoals ik het graag heb! Uit de verkenning bleek dat ik geen ideale bandenkeuze had gemaakt, maar het was toen al te laat om nog banden te wisselen.

Bij de start ben ik redelijk mee, maar al in de eerste kilometer kom ik achteraan het pak te zitten. Ik voel me fysiek zwak, en ook technisch rij ik ondermaats. In de loopstroken kan ik nauwelijks sneller dan wandelen, en dan besluit ik ook gas terug te nemen en over te schakelen naar toertocht-tempo.

299116_10151563233736944_163011511_n

Ik heb dit nooit eerder gedaan in een wedstrijd, maar ik voelde dat het toch niet goed ging, en ik anders enkel in negativiteit zou eindigen. Ik probeer verder te ‘genieten’ van het ritje. En werd dan 6e, met rondetijden om niet aan te zien… Volgende keer beter!

(c) foto: Danny Zelck

Post Author: Alicia Franck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.